Zonwering

Bescherm uzelf tegen hitte en UV-stralen, creëer fijne schaduwplekken tijdens de zomermaanden en geef uw huis een elegante uitstraling.

Afspraak maken
Screens en zonneschermen

Bent u de warmte zat en wilt u de zomermaanden koel doorkomen? Dan adviseren wij om te kijken naar de mogelijkheden van screens of zonneschermen.

Screens zijn een praktische en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de binnentemperatuur aangenaam te houden. Een screen is een zonnescherm die strak langs u raam naar boven en beneden beweegt. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik. Hierdoor nemen screens vrijwel geen kostbare ruimte in beslag.

Naast screens zijn ook zonneschermen een goede manier om uw woning te beschermen tegen warmte en zonnestralen. Een zonnescherm is bovendien ook geschikt als u een mooi schaduwplekje in uw tuin of terras wilt creëren.

De bediening van screens of zonneschermen kan zowel handmatig als automatisch. Automatisch biedt meer gebruiksgemak maar is wel duurder in aanschaf.

Markiezen

Markiezen combineren optimale zonnewering met een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt, een markies zorgt altijd voor een goede bescherming. Kouwenhoven-interieur biedt een divers aanbod van modellen en kleuren markiezen, door u naar smaak samen te stellen.

Horren

Naast zonwering levert Kouwenhoven-interieur ook horren. Laat uw huis doorluchten en geniet van de buitenlucht zonder insecten binnen te laten.

Opmeten en plaatsen

De specialisten van Kouwenhoven-interieur komen gratis bij u opmeten, maken uw zonnewering keurig op maat en komen het netjes bij u thuis ophangen.

heeft u een vraag?

contact

U bent op elk moment van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Wilt u inspiratie opdoen of bent u opzoek naar deskundig advies? Geen probleem, onze adviseurs staan voor u klaar.

Adres

Parkweg 81

2271AG Voorburg

Telefoon

070 386 1716

Email

info@kouwenhoven-interieur.nl

openingstijden

Maandag: gesloten 
Dinsdag:  gesloten
Woensdag: 11:00 - 16:00
Donderdag: 11:00 - 16:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00 
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: gesloten