Laminaat

Laminaat bestaat uit planken die zijn opgebouwd uit verschillende lagen kunststof en houtvezel. Laminaat is tegenwoordig op het oog nog lastig te onderscheiden van een houtenvloer. Laminaat is om die reden een uitstekende keuze wanneer u voor relatief weinig geld een stijlvolle vloer wilt hebben.

Afspraak maken
Makkelijk in onderhoud

Laminaat heeft als groot voordeel dat het zeer gemakkelijk te onderhouden is. Een stofzuiger en een dweil zijn genoeg om uw vloer mooi te houden. Bij laminaat moet u echter wel oppassen voor krassen. Wij adviseren daarom iedereen met een laminaatvloer om onder meubelen viltdopjes te plaatsen, om zo krassen te voorkomen.

Laminaat in alle soorten

Verbeterde fototechnieken en productietechnieken hebben ertoe geleid dat laminaat bijna niet meer te onderscheiden is van het echt. Spijkergaten, nerven en knoesten: het is allemaal te zien én te voelen.

Laminaat is verkrijgbaar is vele soorten. Denk aan V-groef laminaat met de gevoelsstructuur en het uiterlijk van echte houten- of tegelvloeren of hoogglans laminaat met een zeer luxe uitstraling.

Kouwenhoven-interieur heeft een groot assortiment laminaat vloeren, allen uniek in hun soort. De vloeren variëren van kleur, kwaliteit en natuurlijk prijs. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u adviseren.

Zelf installeren

Een doe-het-zelver? Laminaat is uitermate geschikt om zelf te leggen. Door middel van het kliksysteem zijn planken gemakkelijk aan elkaar te bevestigen en is de installatie voor de handige klusser gemakkelijke zelf te doen.

Kouwenhoven-interieur helpt je graag op weg met advies. Toch wel laten installeren? Geen probleem, onze monteurs staan voor u klaar!

andere vloeren

parket
pvc
tapijt & vinyl

heeft u een vraag?

contact

U bent op elk moment van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Wilt u inspiratie opdoen of bent u opzoek naar deskundig advies? Geen probleem, onze adviseurs staan voor u klaar.

Adres

Parkweg 81

2271AG Voorburg

Telefoon

070 386 1716

Email

info@kouwenhoven-interieur.nl

openingstijden

Maandag: gesloten 
Dinsdag:  gesloten
Woensdag: 11:00 - 16:00
Donderdag: 11:00 - 16:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00 
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: gesloten