over ons

Dennis Muns, die in 1996 de zaak van zijn opa overnam, heeft in de loop der jaren veel kennis van het vak opgedaan. “Laminaat en parket zijn echter materialen die goed zelf verwerkt kunnen worden”, zegt hij. “Men wordt aan de hand van duidelijke aanwijzingen en instructies stap voor stap begeleid naar een perfect eindresultaat. Ons vakmanschap vormt dan ook de basis voor tevreden klanten. Vanuit het centraal magazijn vertrekken dagelijks een aantal goed opgeleide vakmensen die elke opdracht met grote zorg uitvoeren. Als specialist in vloer- en raambekleding kunnen wij natuurlijk alles tot in de puntjes verzorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de gekozen materialen goed verwerkt worden”.

Certficaat

Kouwenhoven Interieur heeft het certificaat van TNO behaald als het gaat om stofvrij schuren van houten vloeren. “Hier hechten we veel waarde aan”, aldus eigenaar Dennis Muns. “Stof is altijd een probleem geweest in ons vak. Maar dankzij het zogenaamde Bona Dust Care systeem is dat veranderd. Doordat we dit systeem hanteren is dat veel beter voor de gezondheid en mensen met een allergie. Ook denken we hierbij aan het milieu”.

Optimisme

Kouwenhoven Interieur kijkt met veel optimisme de toekomst in. “We hebben een geweldig bedrijf,’’ zegt eigenaar Dennis Muns. “Daarbij heb ik een enorme passie voor mijn vak. Toen een paar jaar geleden de crisis begon, behielden we onze opdrachtgevers. Het vakmanschap is dan ook onze grote kracht. Ik ben er trots op wat we in al die jaren met Kouwenhoven Interieur bereikt hebben. We hebben inmiddels een aantal medewerkers in dienst. Onze ervaring geeft altijd de doorslag”.

Homepagina - Kouwenhoven