Over ons

Familiezaak in hart en nieren

Kouwenhoven-interieur begon zijn zaken in 1923 en is momenteel al drie generaties lang een familiezaak. De huidige eigenaar, Dennis Muns (derde generatie), nam in 1996 het roer over van zijn opa.

Dennis heeft in de loop der jaren veel kennis van het vak opgedaan. Iedere dag vertrekt hij met een team van goed opgeleide vakmensen naar verschillende opdrachten, die elk met grote zorg worden uitgevoerd. De laatste toevoeging aan zijn team is zijn zoon Nino Muns (vierde generatie), wie in de toekomst graag de zaak van zijn vader wil overnemen.

“Men wordt aan de hand van duidelijke aanwijzingen en instructies stap voor stap begeleid naar een perfect eindresultaat. Ons vakmanschap vormt dan ook de basis voor tevreden klanten. Als specialist in vloer- en raambekleding kunnen wij natuurlijk alles tot in de puntjes verzorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de gekozen materialen goed verwerkt worden.” stelt Dennis over hun aanpak.

Specialist in de regio

Degene die een ochtend bij Kouwenhoven-interieur doorbrengt ervaart ook de hectiek. Opdrachtgevers en nieuwe klanten lopen af en aan of plegen een telefoontje.

“We zijn specialist in het vernieuwen of het vervangen van parketvloeren," aldus Dennis Muns, eigenaar Kouwenhoven-interieur. “Als men er voor kiest om de legwerkzaamheden uit te laten voeren, dan is iedereen bij ons aan het juiste adres. Maar ook als men beslist om het zelf te gaan doen, dan geven we ondersteuning en advies. Zelf leggen is voor tapijt en vinyl overigens wat gecompliceerder. Dat is eigenlijk echt werk voor de vakman. Wij adviseren dan ook om gebruik te maken van onze expertise op dit gebied en dit uit te laten voeren door specialisten. In de meeste gevallen kost dit namelijk niets extra.”

TNO Certificaat "stofvrij schuren"

Kouwenhoven Interieur heeft het certificaat van TNO behaald als het gaat om stofvrij schuren van houten vloeren. “Hier hechten we veel waarde aan”, stelt eignaar Dennis Muns. “Stof is altijd een probleem geweest in ons vak. Maar dankzij het zogenaamde Bona Dust Care systeem is dat veranderd. Doordat we dit systeem hanteren is dat veel beter voor de gezondheid en mensen met een allergie. Ook denken we hierbij aan het milieu.”

Optimistisch over de toekomst

Kouwenhoven-interieur kijkt met veel optimisme naar de toekomst. “We hebben een geweldig bedrijf," zegt eigenaar Dennis Muns. “Daarbij heb ik een enorme passie voor mijn vak. Toen een paar jaar geleden de crisis begon, behielden we onze opdrachtgevers. Het vakmanschap is dan ook onze grote kracht. Ik ben er trots op wat we in al die jaren met Kouwenhoven-interieur bereikt hebben. We hebben inmiddels een gedreven team van vakmannen in dienst. Onze ervaring geeft altijd de doorslag.”

contact

U bent op elk moment van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Wilt u inspiratie opdoen of bent u opzoek naar deskundig advies? Geen probleem, onze adviseurs staan voor u klaar.

Adres

Parkweg 81

2271AG Voorburg

Telefoon

070 386 1716

Email

info@kouwenhoven-interieur.nl

openingstijden

Maandag: gesloten 
Dinsdag:  gesloten
Woensdag: 11:00 - 16:00
Donderdag: 11:00 - 16:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00 
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: gesloten