PVC

PVC is een kunststof vloer met de uitstraling van hout of steen maar met de gemakken van kunststof. Door het reliëf in de toplaag voelen PVC vloeren ook daadwerkelijk aan als hout of steen. PVC vloeren zijn daarnaast gemakkelijk te onderhouden en kunnen zeer goed tegen vocht. PVC vloeren zijn daarom ook geschikt voor badkamer of kelder.

Afspraak maken
Trend van dit moment

PVC vloeren zijn populairder dan ooit. Met een PVC vloer geniet u van alle voordelen van kunststof, maar ervaart u het gevoel en uitstraling van echt hout of steen.

PVC is net als vinyl zeer gemakkelijk in zijn onderhoud en kan, in tegenstelling tot parket of laminaat, zeer goed tegen water. PVC vloeren zijn dan ook geschikt voor vrijwel iedere ruimte, zelfs de badkamer.

PVC is daarnaast zeer goed te combineren met vloerverwarming en levert door zijn duurzame afwerking jarenlang woonplezier.

Soorten

De trend in PVC vloeren heeft voor een waanzinnig groot assortiment van verschillende soorten en dessins gezorgd.

Onze collectie bestaat uit vele verschillende kleuren, patronen en profielen. Elke kleur heeft weer zijn eigen unieke uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke uitstraling in de vorm van eikenhout of juist een industriële uitstraling met de mooiste tegels of betonlook.

Plaatsing

Een PVC vloer kan op verschillende manieren gelegd worden, dit wordt bepaald door het soort. Een PVC vloer kan worden verlijmd of, net als bij laminaat, in elkaar worden geklikt. Of u nu zelf de vloer wilt leggen of een PVC vloer wilt laten leggen, Kouwenhoven-interieur helpt u graag!

andere vloeren

parket
laminaat
tapijt & vinyl

heeft u een vraag?

contact

U bent op elk moment van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Wilt u inspiratie opdoen of bent u opzoek naar deskundig advies? Geen probleem, onze adviseurs staan voor u klaar.

Adres

Parkweg 81

2271AG Voorburg

Telefoon

070 386 1716

Email

info@kouwenhoven-interieur.nl

openingstijden

Maandag: gesloten 
Dinsdag:  gesloten
Woensdag: 11:00 - 16:00
Donderdag: 11:00 - 16:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00 
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: gesloten