Raamdecoratie

Raamdecoratie is in elk huis een onmisbaar item. Wij zijn al jarenlang dé specialist in raamdecoratie. Kom een keer langs in onze showroom en laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

Afspraak maken
Sfeer en privacy voor iedereen

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer in huis. Naast een goede sfeermaker is raamdecoratie ook zeer praktisch. Zo regelt u met gordijnen en jaloezieën gemakkelijk de lichtinval en privacy in uw huis. Kouwenhoven-interieur kan u als geen ander adviseren over de mogelijkheden op gebied van raamdecoratie. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak aan huis voor vrijblijvend advies.

Gordijnen

Gordijnen zijn functioneel en geven ieder huis sfeer. Bent u op zoek naar trendy, moderne of basic gordijnen voor uw woonkamer? Of wilt uw juist meer verduistering in uw slaapkamer?

Wij helpen u graag op weg. Kouwenhoven-interieur bezit over een ruim assortiment gordijnen bestaand uit traditionele overgordijnen voor meer privacy, verduisteringsgordijnen voor de ultieme nachtrust of vitrage wanneer u meer privacy wenst maar toch wil blijven genieten van het daglicht. Wij leveren daarnaast ook brandvertragende gordijnen voor bijvoorbeeld scholen of projecten.

Jaloezieën

Naast klassieke gordijnen kunt u ook kiezen voor moderne jaloezieën. Jaloezieën zijn voor iedere ruimte zeer geschikt als raamdecoratie. Met een handomdraai staan ze in in de juiste stand, afgestemd op waar jij op dat moment van de dag behoefte aan hebt.

Jaloezieën komen voor in verschillende soorten. Zo zijn er lamellen, bestaand uit horizontale of verticale stroken, gemaakt van hout of aluminium. Daarnaast kunt u denken aan shutters, luxe luiken met verstelbare jaloezieën voor de luxe en mediterrane uitstraling. Of de zeer makkelijk bruikbare plissé, opgevouwen jaloezieën gemaakt van stof.

Opmeten en plaatsen

De specialisten van Kouwenhoven-interieur komen gratis bij u opmeten, maken uw gordijnen of jaloezieën keurig op maat en komen het netjes bij u thuis ophangen.

heeft u een vraag?

contact

U bent op elk moment van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Wilt u inspiratie opdoen of bent u opzoek naar deskundig advies? Geen probleem, onze adviseurs staan voor u klaar.

Adres

Parkweg 81

2271AG Voorburg

Telefoon

070 386 1716

Email

info@kouwenhoven-interieur.nl

openingstijden

Maandag: gesloten 
Dinsdag:  gesloten
Woensdag: 11:00 - 16:00
Donderdag: 11:00 - 16:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00 
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: gesloten