Tapijt & Vinyl

Tapijt is een vloerbedekking die zorgt voor een warm en huiselijk gevoel. Het zachte gevoel van tapijt zorgt voor een sfeertoevoeging aan uw interieur. Vinyl is een veelzijdige vloerbedekking die zeer gemakkelijk schoon te maken is. Zowel tapijt en vinyl zijn daarnaast goed isolerend en geluiddempend.

Afspraak maken
Comfort van tapijt

Geen enkele vloerbedekking geeft zoveel warmte en sfeer in huis als tapijt. Daarnaast is tapijt in comfort onevenaarbaar. Blootsvoets door de kamer voelde nog nooit zo aangenaam.

Tapijt is bij Kouwenhoven-interieur in alle tinten en structuren aanwezig. De mogelijkheden zijn onuitputbaar, wij adviseren u daarom graag over de beste optie voor uw woning en budget.

Praktisch vinyl

Een vinylvloer (zeil) is al jarenlang een zeer populaire vloerbedekking. Door de vele verschillende soorten dessins en kleuren is het voor iedereen mogelijk om de woonstijl te creƫren die bij jou past. Vinyl is daarnaast scherp geprijsd waardoor het vrijwel in ieder zijn budget past.

Het grootste voordeel van vinylvloeren is zijn water- en vetafstotende eigenschap en zijn gemak in onderhoud: u kunt de vloer gewoon dweilen. Vinylvloeren kunnen daarnaast worden voorzien van een anti-slip laag, wat uiterst geschikt is voor seniorenwoningen.

Geluiddempend en isolerend

In kale ruimtes worden normale leefgeluiden zoals praten, de tv, het getik van hakken al gauw onaangenaam. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw buren. Tapijt en vinyl kunnen met hun uitstekende geluiddempende werking in deze gevallen een uitkomst bieden.

Tapijt en vinyl zorgen daarnaast door hun structuur voor een beter isolatie van warmte. Uw thermostaat kan als gevolg aan vaak een stukje lager, wat zeker scheelt op uw energiekosten.

Plaatsing door professionele stoffeerders

Het perfect installeren van tapijt en vinyl is een klus voor de vakman. Om die reden adviseert Kouwenhoven-interieur om tapijt en vinyl altijd door een professionele stoffeerder te laten leggen.

andere vloeren

parket
laminaat
pvc

heeft u een vraag?

contact

U bent op elk moment van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Wilt u inspiratie opdoen of bent u opzoek naar deskundig advies? Geen probleem, onze adviseurs staan voor u klaar.

Adres

Parkweg 81

2271AG Voorburg

Telefoon

070 386 1716

Email

info@kouwenhoven-interieur.nl

openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00 - 16:00
Donderdag: 11:00 - 16:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: gesloten